Marcel Pater

adviseur

Marcel Pater, per eind september 2015 toegetreden als partner bij Van Belang & Partners, kan bogen op een lange ervaring in (crisis)communicatie en woordvoering voor lokale overheden en voor (grote) organisaties in de gezondheidszorg. Als stressbestendig perswoordvoerder voor diverse gemeentes, een agentschap en voor een toonaangevend topklinisch ziekenhuis heeft Marcel Pater zijn sporen verdiend.

In 2007 is Marcel Pater gestart met zijn gespecialiseerde communicatiebureau voor de zorg en voor de overheid. Zijn professionele ervaring en expertise in woordvoering en crisiscommunicatie heeft hij verder verbreed met crisismanagement, issues en stakeholders management.

Vanaf 2013 heeft hij als woordvoerder en communicatieadviseur voor de grootste zorggroep in het oosten van het land, na fusie van vijf zorgaanbieders, de werkbare basis gelegd voor (lokaal) public affairs en stakeholders management. Dit heeft hij uitgevoerd in relatie tot de hervorming langdurige zorg en de transitie van de zorg in 2015 in een snel veranderend zorglandschap.

Neem contact op