Over ons

Laten we even normaal doen

Van Belang & Partners staat stevig met beide benen op de grond. Volgens ons is corporate affairs niet iets om gewichtig over te doen, maar wel van enorme waarde. Wij werken open, flexibel en resultaatgericht en zetten ons in voor uw belangen. Effectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en persoonlijk advies centraal staan daarbij centraal.

De brede aanpak en echte oplossingen

Als samenwerkende consultants combineren we public affairs, boardroom advies, reputatiemanagement, stakeholdersmanagement, monitoring, duiding en training tot een gepersonaliseerd advies of traject voor uw vraagstuk. Vanuit plezier voor het vak leveren wij maatwerk en echte oplossingen.

Samenwerken zonder muren

Van Belang & Partners staat voor samenwerking in corporate affairs. Professionals met eigen expertises die niet vanuit een duur kantoor werken. Wij zijn voor u daar waar het moet: in Brussel, Den Haag, provincie of gemeente. Want wij werken samen met u. Helder en open, van analyse tot advies, van ondersteuning tot uitvoering.

 

De bij Van Belang & Partners aangesloten public affairs consultants zijn lid van de Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA).  Zij onderschrijven de gedragsregels voor het lobbywerk, zoals omschreven in het Handvest van de BVPA.

Geregistreerd merk

‘Van Belang’ en ‘Van Belang & Partners’ zijn geregistreerde merken bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).