Adwin Peeks

Senior Adviseur

Crisiscommunicatie, woordvoering en reputatiemanagement zijn belangrijke specialisaties van Adwin Peeks. Hij staat altijd aan en geeft direct hulp bij een crisis. Ook de woordvoering of begeleiding van u als bestuurder bij uitdagende mediacontacten doet hij graag.

Voor veel organisaties was Adwin Peeks een steunpilaar in lastige tijden. Hij heeft ruime ervaring met overheid (gemeenten, provincie, veiligheidsregio) en zorgorganisaties (GGD, JGZ, Veilig Thuis,  Mondhygiënisten, Perinatale Zorg, Hulpmiddelen en meer). Ook de profitsector kent hij goed, zo heeft hij geholpen bij positionering, reputatiemanagement en crisiscommunicatie bij klanten als Achmea, Zilveren Kruis, VGZ, Eneco, Rabobank en Boskalis.

Adwin Peeks is een veelgevraagde mediatrainer. Hij geeft resultaatgerichte één op één mediatrainingen aan bestuurders met een communicatieve uitdaging.

Communicatieonderzoek is een van zijn stokpaardjes. “Het is belangrijk om te weten wat er speelt in de omgeving, zodat je daar goed op kunt aansluiten” is een veelgehoorde uitspraak. In het boek ‘Meten en Scoren’ – dat hij samen met Eelke Alkema schreef – pleit hij voor het vergroten van impact door communicatieonderzoek.

Zijn ervaring in reputatiemanagement heeft hij verder uitgebouwd in zijn tijd als protégé van prof. Cees van Riel bij het Reputation Institute. Daar adviseerde hij (inter-)nationale organisaties als ING, Air France-KLM en PostNL over hun reputatie en merkmanagement.

Neem contact op