De Brexit raakt ook het communicatievak

De Brexit raakt ook het communicatievak. Daarover schrijven Michiel Krijvenaar en Annemarie van Oorschot.

‘Brexit’ is het resultaat van het referendum in juni 2016, waar met een nipte meerderheid de Britten ervoor kozen uit de Europese Unie te stappen. De uitslag had meteen grote gevolgen voor alle betrokkenen in het internationale verkeer met het Verenigd Koninkrijk. Kernwoord bleef tot aan 24 december 2020:  ‘onzekerheid’.
In ‘C’, toonaangevend magazine voor communicatieprofessionals van Logeion (januari 2021) beschrijven Michiel Krijvenaar (Van Belang & Partners) en Annemarie van Oorschot (communicatiemanager, VNO-NCW) gevolgen van het nieuwe handelsakkoord tussen de EU en het VK voor Nederlandse bedrijven. Eerder schreef Alexander Kneepkens (associate partner Van Belang & Partners) over brexit.
Neem contact op