Studiereis Brussel

Al maanden volgt het ene na het andere nieuwsbericht over datalekken in de zorg, geklungel met persoonsgegevens en slecht beveiligde websites. Dit alles terwijl in mei 2018 nieuwe Europese regelgeving in werking treedt.

Exclusieve tweedaagse studiereis

Van Belang & Partners organiseert daarom een exclusieve tweedaagse studiereis op 21 en 22 november 2017 naar Brussel met een zwaar inhoudelijk programma voor geselecteerde zorgbestuurders. Hierbij is bestaande kennis van de EU geen vereiste.

Met deze kleine groep zorgbestuurders gaan wij in gesprek met Europese beleidsmakers en het maatschappelijk middenveld. Naast het bieden van inzicht in lopende en aankomende beleidsvoorstellen en het aangaan van het gesprek over zorgen en idee├źn, zal er ook specifiek worden gekeken naar Europese subsidies en hoe deze relevant zijn voor zorg instellingen.

Aanmelden

De reis is alleen op uitnodiging. Bent u echter een bestuurder van een zorginstelling belast met privacy, data en ICT dossiers, kunt u ons altijd contacteren om de mogelijkheden te onderzoeken om alsnog deel te nemen in deze of toekomstige reizen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Kneepkens (+31 (0)6 207 42 611)