Samenwerking politieke monitoring

“Laten we even normaal doen” nu ook voor politieke monitoring

Van Belang & Partners is uitgebreid met 1848, een no-nonsense monitoring van politiek en media. 1848 en Van Belang & Partners versterken elkaar ieder op eigen terrein, politieke verslaglegging en daarop bouwend professionele duiding en lobbyadvies.

Van Belang & Partners vindt lobby niet iets om gewichtig over te doen. Belangen op de kaart zetten is van grote waarde, voor elke organisatie. En moet dus toegankelijk zijn voor iedereen, zonder dure overhead en directe toegang tot adviseurs met relevante expertise. De vernieuwende samenwerking “Van Belang & Partners” is opgezet met deze missie.

Nu is aan deze vernieuwende samenwerking een nieuwe loot toegevoegd. “1848” biedt lean and mean, no-nonsense monitoring aan van politiek Den Haag en Brussel, en media. Toegankelijk voor iedereen. Opgezet door een politiek journalist van nu.nl, biedt 1848 expertise en informatie die voor de klanten van Van Belang & Partners van grote toegevoegde waarde is.

Filosofie

De filosofie en diensten van 1848 en van Van Belang & Partners sluiten naadloos op elkaar aan, daarom zijn we vandaag een officiële samenwerking gestart. Om onze klanten een actuele, betaalbare monitoring te bieden, samen met duiding en advies wat te doen door de experts van Van Belang & Partners.

Contact

Meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Thijs via jeroen.thijs@vanbelangpartners.eu of +31630386949.

Neem contact op