Bijzondere wegen

partner Van Belang & PartnersUitstekende mensen slaan nieuwe wegen in. Jan Murk, een van de ‘founding partners’ van Van Belang & Partners gaat ons samenwerkingsverband in public affairs – voorlopig – verlaten om in een nieuwe functie het publieke belang te dienen.

Partner voor Van Belang & Partners
Jan Murk heeft vanaf de start van Van Belang & Partners in 2012 zich ingezet om op een andere manier onze opdrachtgevers te adviseren bij de aanpak en uitvoering van hun public affairs management en communicatie-vraagstukken in het publieke domein.

Met zijn uitgebreide ervaring en grondige kennis van de Europese besluitvorming heeft hij voor Van Belang & Partners het fundament gelegd voor onze adviespraktijk in Brussel.

Partner voor opdrachtgevers
Zijn aanpak voor Unicef Nederland heeft geleid tot een succesvolle Europese samenwerking van de internationale public affairs aanpak. In verschillende Europese trajecten voor onze opdrachtgevers heeft Jan de kern van het vraagstuk aangepakt en heeft hij effectief de opdrachtgever door het spreekwoordelijke Europese doolhof geleid.

Succesvol als ondernemer met zijn bedrijf JM Consultancy en succesvol als senior public affairs adviseur heeft hij nu de kans gegrepen om in een van de meest actuele maatschappelijke vraagstukken een hoofdrol te gaan spelen. Jan gaat zal als Hoofd Bureau Opvang van Nidos-Jeugdbescherming de verantwoordelijkheid dragen voor de opvang van minderjarige asielzoekers die in Nederland mogen blijven.

Wij wensen Jan alle succes in zijn nieuwe functie. ‘We’ll meet again!’

Neem contact op